Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer
Народилася 25 серпня 1970, Райнберг, Німеччина.

Супермодель 90-х, мабуть найбільш знаменита блондинка і найвідоміша німкеня у світі. Вона з'являлася на обкладинках журналів близько дев'ятисот разів, її кар'єра виглядає казкою. Клаудіа Шиффер познайомилася з директором модельного агентства Metropolitan models в нічному клубі, і після довгих умовлянь, він відвіз її в Париж, де Шиффер знялася для обкладинки Elle. Наступні за цим контракти з Chanel, Revlon і рекламна кампанія для Guess Jeans зробили Клаудію зіркою модельного світу.

Звичайно Клаудії неймовірно пощастило з агентами, Алін Сольє (Aline Souliers) і Мішель Леватон (Michel Levaton) зробили все для того, щоб Шиффер увійшла в невелику компанію високооплачуваних моделей. Не дивлячись на перші невдачі, коли багато журналів відмовлялися від Клаудії, називали її занадто пухкою, стверджували, що у неї дитяче обличчя і рідке волосся, Анн і Мішель продовжували вважати німкеню перлиною свого агентства і дуже прискіпливо ставилися до всіх її контрактів.

Результатом такої політики агентства стала поява дев'ятнадцятирічної Клаудії Шиффер на обкладинці американського Cosmopolitan, а її гонорари незабаром стають одними з найвищих у модельному бізнесі. Знаменитий Карл Лагерфельд настільки зачаровується співвітчизницею, що пропонує їй постійний контракт на покази Будинку Chanel. Його не бентежить навіть те, що Клаудія зовсім не вміє дефілювати.

З цього моменту ім'я Клаудії Шиффер стає практично синонімом слова «успіх». Paris Match визнає її «топ-моделлю серед топ-моделей», Шиффер з'являється на обкладинках практично всіх існуючих у світі глянцевих журналів загалом більше ніж 900 разів. Вона залишається на висоті, не дивлячись на появу безлічі нових осіб. Свідченням тому багатомільйонні контракти з L'Oreal, Citroen, Victoria Secrets, Guess та покази Chanel, Versace, Valentino.

Топ-модель одружена з кінорежисером Метью Воном, у них двоє чарівних дітей. Клаудія продовжує працювати в модельному бізнесі, останніми її контрактами стали рекламні кампанії Accessorize і Mango.

Народилася 25 серпня 1970, Райнберг, Німеччина. Супермодель 90-х, мабуть найбільш знаменита блондинка і найвідоміша німкеня у світі. Вона з'являлася на обкладинках журналів близько дев'ятисот разів, її кар'єра виглядає казкою. Клаудіа Шиффер познайомилася з директором модельного агентства Metropolitan models в нічному клубі, і після довгих умовлянь, він відвіз її в Париж, де Шиффер знялася для обкладинки Elle. Наступні за цим контракти з Chanel, Revlon і рекламна кампанія для Guess Jeans зробили Клаудію зіркою модельного світу. Звичайно Клаудії неймовірно пощастило з агентами, Алін Сольє (Aline Souliers) і Мішель Леватон (Michel Levaton) зробили все для того, щоб Шиффер увійшла в невелику компанію високооплачуваних моделей. Не дивлячись на перші невдачі, коли багато журналів відмовлялися

Katalog wideo