Diana Shpak

Diana Shpak

Diana Shpak
Діана Шпак (27 січня 1997, Лос-Анджелес) — російська актриса, телеведуча.

Діана Шпак народилася в Лос-Анджелесі, США. З дворічного віку живе в Росії. У Діани є молодша сестра Сюзанна, яка також знімається в кіно.

У три роки мати Діани віднесла фотографії дочки в акторське агентство, і майже відразу дівчинку почали знімати в рекламі. Спочатку Діана знялася для «Кіндер-сюрпризу». Потім вона вжилася в роль «зливи лілової, стиглої садової» в рекламі соку «Фруктовий сад». А її коронними фразами стали «А ти налий і відійди!», «Доброго ранку, мамочка!», «Тоді я помру. Від спраги», «Мам, ну ти ж собаку обіцяла!», які Діана вимовляє в серії рекламних роликів соку «Моя сім'я».

Завдяки участі в цих роликах Діана отримала приз за кращий жіночий образ 2003 року на XIII Московському міжнародному фестивалі реклами.

У 2005 році Діана знялася в повнометражному фільмі «Лісова царівна» (реж. Олександр Басов, Теймураз Есадзе).

У 2005-2006 році Діана була зайнята в зйомках популярного ситкому «Люба, діти і завод» , що транслювався на каналі «СТС».

У 2006 знялася в епізодичних ролях у фільмах «Неваляшка», «Кімната загублених іграшок», в серіалі «Угода».

C 19 липня 2009 вела з Марком Тішманом шоу «Скарб нації» на Першому каналі.

Діана Шпак (27 січня 1997, Лос-Анджелес) — російська актриса, телеведуча. Діана Шпак народилася в Лос-Анджелесі, США. З дворічного віку живе в Росії. У Діани є молодша сестра Сюзанна, яка також знімається в кіно. У три роки мати Діани віднесла фотографії дочки в акторське агентство, і майже відразу дівчинку почали знімати в рекламі. Спочатку Діана знялася для «Кіндер-сюрпризу». Потім вона вжилася в роль «зливи лілової, стиглої садової» в рекламі соку «Фруктовий сад». А її коронними фразами стали «А ти налий і відійди!», «Доброго ранку, мамочка!», «Тоді я помру. Від спраги», «Мам, ну ти ж собаку обіцяла!», які Діана вимовляє в серії рекламних роликів соку «Моя сім'я». Завдяки участі в цих роликах Діана отримала приз за кращий жіночий образ 2003 року на XIII Московському міжнародному фест

Katalog wideo