Larissa Luppian

Larissa Luppian

Larissa Luppian
Народилася 26 січня 1953 року в Ташкенті. У 1974 році закінчила акторський курс Ленінградського державного інституту театру, музики і кінематографії, керівник курсу — народний артист СРСР і Росії Ігор Петрович Владимиров. У 1972 році, ще студенткою, вийшла на сцену Театру імені Ленсовета в ролі Даніель у виставі Владимирова «Двері грюкають» поруч з такими майстрами, як Аліса Фрейндліх, Анатолій Равикович, Галина Нікуліна. Після закінчення курсу стала артисткою «ленсоветівської» трупи. Завдяки неабиякому сценічному даруванню дуже швидко стала одним з лідерів трупи.

У 1986 році актриса переходить в Театр імені Ленінського комсомолу, грає у виставах «Дракон» (Ельза, 1987), «Одруження Белугіна» (Олена), «Овід», «Група» і багатьох інших.

У 1989 році Лариса Луппіан повертається в Театр імені Ленсовета.

Заслужена артистка РРФСР (1984). Народна артистка Росії (1999).

Народилася 26 січня 1953 року в Ташкенті. У 1974 році закінчила акторський курс Ленінградського державного інституту театру, музики і кінематографії, керівник курсу — народний артист СРСР і Росії Ігор Петрович Владимиров. У 1972 році, ще студенткою, вийшла на сцену Театру імені Ленсовета в ролі Даніель у виставі Владимирова «Двері грюкають» поруч з такими майстрами, як Аліса Фрейндліх, Анатолій Равикович, Галина Нікуліна. Після закінчення курсу стала артисткою «ленсоветівської» трупи. Завдяки неабиякому сценічному даруванню дуже швидко стала одним з лідерів трупи. У 1986 році актриса переходить в Театр імені Ленінського комсомолу, грає у виставах «Дракон» (Ельза, 1987), «Одруження Белугіна» (Олена), «Овід», «Група» і багатьох інших. У 1989 році Лариса Луппіан повертається в Театр імені Л

Katalog wideo