Liliana Komorowska

Liliana Komorowska

Liliana Komorowska
Народилася 11 квітня 1956 року в Польщі в м. Гданську, де отримала диплом Варшавської Академії Театрального Мистецтва. За свої роботи в театрі і на телебаченні Коморовська була удостоєна премії польської телевізійної академії (еквівалент премії «Еммі» у Польщі) як краща актриса. Дружина режисера Крістіана Дюгея.

У 1990 році Коморовська переїхала до Лос-Анджелеса, де режисер Крістіан Дюгей запропонував їй виконати головну роль у його фантастичному трилері «Сканери-3. Переворот» (Scanners-3. The Takeover). Після цього актриса зіграла у двох інших фільмах цього режисера — «Крикуни» (Screamers) і «Двійник» (The Assignment), де вона знімалася разом з Дональдом Сазерлендом і Беном Кінгслі. Серед інших робіт актриси — ролі у фільмах «Підозрілі особи» (Suspicious Minds), «Поліцейський поза законом» (Martial Outlaw) та ін.. Більш пізні ролі актриси — фільми «Мистецтво війни» (The Art of War) і «Пляшка» (La Bouteille).

Ліліана Коморовська має значний список робіт на телебаченні, серед яких, наприклад, фільм «Жанна Д`Арк», що отримав 13 номінацій на премію «Еммі».

Народилася 11 квітня 1956 року в Польщі в м. Гданську, де отримала диплом Варшавської Академії Театрального Мистецтва. За свої роботи в театрі і на телебаченні Коморовська була удостоєна премії польської телевізійної академії (еквівалент премії «Еммі» у Польщі) як краща актриса. Дружина режисера Крістіана Дюгея. У 1990 році Коморовська переїхала до Лос-Анджелеса, де режисер Крістіан Дюгей запропонував їй виконати головну роль у його фантастичному трилері «Сканери-3. Переворот» (Scanners-3. The Takeover). Після цього актриса зіграла у двох інших фільмах цього режисера — «Крикуни» (Screamers) і «Двійник» (The Assignment), де вона знімалася разом з Дональдом Сазерлендом і Беном Кінгслі. Серед інших робіт актриси — ролі у фільмах «Підозрілі особи» (Suspicious Minds), «Поліцейський поза закон

Katalog wideo