Tatyana Gavrilova

Tatyana Gavrilova

Tatyana Gavrilova
Народилася 5 травня 1939 року в Москві. Закінчивши школу, вона вступила до медичного училища, після закінчення якого деякий час працювала медсестрою. У 1964 році закінчила ВДІК, майстерню С.А. Герасимова і Т.Ф. Макарової. Закінчивши інститут в 1964 році, Гаврилова увійшла до штату кіностудії «Мосфільм» і Театру-студії кіноактора, де залишалася до 1994 року. Почала зніматися в кіно ще будучи студенткою, а в 1960-ті роки актриса буквально переходила з картини в картину. Та з роками слава потьмяніла, актриса знімалася все рідше, переважно в епізодичних ролях у комедіях Ельдара Рязанова. Яскравою стала її поява в «Калині червоній» В.М. Шукшина.

Останній раз Тетяна Анатоліївна з'явилася на екрані в телепередачі Л.А. Філатова «Щоб пам'ятали» з розповіддю про долю Ізольди Ізвіцької, за якою вона доглядала останні роки життя кінозірки.

Пішла з життя 15 жовтня 2000 року в Москві. Про її смерть дізналися через кілька днів після трагедії. Похована актриса на 44-й дільниці Долгопрудненського (Центрального) кладовища.

Народилася 5 травня 1939 року в Москві. Закінчивши школу, вона вступила до медичного училища, після закінчення якого деякий час працювала медсестрою. У 1964 році закінчила ВДІК, майстерню С.А. Герасимова і Т.Ф. Макарової. Закінчивши інститут в 1964 році, Гаврилова увійшла до штату кіностудії «Мосфільм» і Театру-студії кіноактора, де залишалася до 1994 року. Почала зніматися в кіно ще будучи студенткою, а в 1960-ті роки актриса буквально переходила з картини в картину. Та з роками слава потьмяніла, актриса знімалася все рідше, переважно в епізодичних ролях у комедіях Ельдара Рязанова. Яскравою стала її поява в «Калині червоній» В.М. Шукшина. Останній раз Тетяна Анатоліївна з'явилася на екрані в телепередачі Л.А. Філатова «Щоб пам'ятали» з розповіддю про долю Ізольди Ізвіцької, за якою вона

Katalog wideo