Oren Moverman

Oren Moverman

Oren Moverman
Продюсер, сценарист, режисер
На студії Universal вже давно хочуть поставити фільм про передчасно померлого лідера гурту Nirvana. Ще восени 2007 Девід Беніофф взявся за написання сценарію, але зараз матеріал потребує доопрацювання. Доводити до розуму сценарій, а також знімати фільм звуть режисера «Посланника» Орена Мовермана.

Життя, музика і самогубство Кобейна в 1994 році описані в біографії музиканта «Heavier Than Heaven: A Biography of Kurt Cobain», автором якої став Чарльз Р. Кросс . Universal придбала права на екранізацію книги. Однак сценарій Беніоффа, відомий під назвою All Apologies розповідає про останні два дні життя Кобейна.

Голлівуд вже давно підбирається до історії лідера Nirvana. Згідно документального фільму «Курт і Кортні: Кінець Нірвани» Ніка Брумфілда, Кобейн був убитий. У 2005 році Гас Ван Сент пофантазував на тему останніх днів життя музиканта, що вилилося в драму «Останні дні». Та от зняти байопік поки що не виходило ні в кого.

Девід Беніофф є одним з продюсерів стрічки. Під час написання сценарію, він розмовляв зі старими друзями Кобейна, що безумовно позначилося на його роботі. Орен Моверман повинен буде підкоригувати сценарій Беніоффа і приступити до зйомок. Тим більше, що у нього вже є досвід роботи з фільмами про рок-зірок: Моверман був одним зі сценаристів драми «Мене там немає» про Боба Ділана.

На студії Universal вже давно хочуть поставити фільм про передчасно померлого лідера гурту Nirvana. Ще восени 2007 Девід Беніофф взявся за написання сценарію, але зараз матеріал потребує доопрацювання. Доводити до розуму сценарій, а також знімати фільм звуть режисера «Посланника» Орена Мовермана. Життя, музика і самогубство Кобейна в 1994 році описані в біографії музиканта «Heavier Than Heaven: A Biography of Kurt Cobain», автором якої став Чарльз Р. Кросс . Universal придбала права на екранізацію книги. Однак сценарій Беніоффа, відомий під назвою All Apologies розповідає про останні два дні життя Кобейна. Голлівуд вже давно підбирається до історії лідера Nirvana. Згідно документального фільму «Курт і Кортні: Кінець Нірвани» Ніка Брумфілда, Кобейн був убитий. У 2005 році Гас Ван Сент поф

Katalog wideo