Christian Kane

Christian Kane

Christian Kane
Актор, Продюсер

Народився 27 червня 1972 року, Даллас, Техас, США, справжнє ім’я: Крістофер Майкл Шорт — американський актор, продюсер і співак.

Серед його предків — індіанці черокі, його двоюрідним братом є кантрі-співак Бранден Гарт. Батьки Кейна брали участь у родео. Коли Крістіан був у 8 класі, сім’я переїхала в Норман, Оклахома. У Техасі та Оклахомі Кейн був у команді з американського футболу. Крістіан вступив на факультет історії мистецтв, але вирішив, що хоче бути актором, і вирушив до Лос-Анджелеса. У Лос-Анджелесі Кейн працював розсильним в агентстві з пошуку талантів.

У 1998 році Крістіан Кейн і Стів Карлсон організували рок-групу Kane. Гурт гастролював у США, Великій Британії та Німеччині. Перший альбом групи під назвою Kane вийшов 2000 року.

Після розпаду групи Стів Карлсон продовжив сольну кар’єру.

Народився 27 червня 1972 року, Даллас, Техас, США, справжнє ім’я: Крістофер Майкл Шорт — американський актор, продюсер і співак. Серед його предків — індіанці черокі, його двоюрідним братом є кантрі-співак Бранден Гарт. Батьки Кейна брали участь у родео. Коли Крістіан був у 8 класі, сім’я переїхала в Норман, Оклахома. У Техасі та Оклахомі Кейн був у команді з американського футболу. Крістіан вступив на факультет історії мистецтв, але вирішив, що хоче бути актором, і вирушив до Лос-Анджелеса. У Лос-Анджелесі Кейн працював розсильним в агентстві з пошуку талантів. У 1998 році Крістіан Кейн і Стів Карлсон організували рок-групу Kane. Гурт гастролював у США, Великій Британії та Німеччині. Перший альбом групи під назвою Kane вийшов 2000 року. Після розпаду групи Стів Карлсон продовжив сольну к

Katalog wideo