Gennadi Yalovich

Gennadi Yalovich

Gennadi Yalovich

Геннадій Яловіч з’явився на світ у листопаді 1937 року в місті Москва. Закінчив навчання в унікальній Школі-студії МХАТ на акторському факультеті в 1960. Після навчання Геннадій став аспірантом тієї ж кафедри, а також почав викладати. Одночасно з цим він працював у відомому театрі «Современник». Там він зіграв кілька помітних ролей.

Після цього виконувати театральні ролі Геннадій Яловичі припинив. У кінці шістдесятих Анатолій Ефрос запросив Геннадія у якості режисера в театр «Ленком». Починаючи з 1957 і закінчуючи 1984, Геннадій також керував різними студентськими та експериментальними театрами, де за весь цей час він поставив понад п’ятдесят вистав. Крім цього, з 1978 року він ставив захоплюючі естрадні програми на концертних організаціях у Москві.

Разом із Тимуром Гайдаром він написав спектакль під назвою «Тимур проти Квакіна» для театральної сцени. З 1954 упродовж 34 років Геннадій знімався в кіно.

Геннадій Яловичі помер 6 березня 2002 року в місті Москва.

Геннадій Яловіч з’явився на світ у листопаді 1937 року в місті Москва. Закінчив навчання в унікальній Школі-студії МХАТ на акторському факультеті в 1960. Після навчання Геннадій став аспірантом тієї ж кафедри, а також почав викладати. Одночасно з цим він працював у відомому театрі «Современник». Там він зіграв кілька помітних ролей. Після цього виконувати театральні ролі Геннадій Яловичі припинив. У кінці шістдесятих Анатолій Ефрос запросив Геннадія у якості режисера в театр «Ленком». Починаючи з 1957 і закінчуючи 1984, Геннадій також керував різними студентськими та експериментальними театрами, де за весь цей час він поставив понад п’ятдесят вистав. Крім цього, з 1978 року він ставив захоплюючі естрадні програми на концертних організаціях у Москві. Разом із Тимуром Гайдаром він напис

Katalog wideo