Твій Лікар – ТУТ
недоступен
Your doctor is HERE
16+

Твій Лікар – ТУТ

В избранные
Добавлен
HD

Медичний просвітницький серіал для всіх, хто дбає про себе та хоче знати відповіді на найпоширеніші питання про здоров’я.

Записи прямих етерів з провідними лікарями проєкту ЛікарТУТ. Терапевт, гастроентеролог, невролог, ендокринолог, стоматолог, психолог, гінеколог, подолог та багато інших спеціалістів розкажуть про доказові методи лікування та дадуть корисні поради про ваше здоров’я.

Що можна дізнатись?
- як допомогти собі, якщо болить спина?
- як зрозуміти, що є проблеми зі щитоподібною залозою?
- що робити, якщо збився менструальний цикл?
- чому болить живіт?
- що робити при частих головних болях та мігрені?
та багато іншого.

Проєкт ЛікарТУТ був створений 2 роки тому БФ “Пацієнти України”, за сприяння Проєкту USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я”, для мільйонів українців, які втратили доступ до медичних консультацій та лікарської допомоги. Та з часом він переріс у дещо більше. Його метою стало популяризувати серед населення України доказові методи лікування та розповсюджувати інформацію про права людей на безоплатну медицину. Окрім цього, проєкт продовжує проводити прямі етери з провідними лікарями країни, спеціалістами різного спрямування.

Медичний просвітницький серіал для всіх, хто дбає про себе та хоче знати відповіді на найпоширеніші питання про здоров’я. Записи прямих етерів з провідними лікарями проєкту ЛікарТУТ. Терапевт, гастроентеролог, невролог, ендокринолог, стоматолог, психолог, гінеколог, подолог та багато інших спеціалістів розкажуть про доказові методи лікування та дадуть корисні поради про ваше здоров’я. Що можна

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский