Іскорки суперсил
недоступен
Iskorky supersyl
0+

Іскорки суперсил

В избранные
Добавлен
HD

Казка «Іскорки суперсил» ― це 17 навчально-розвивальних казок для дітей віком від 2 до 6 років. Казки через звичні для дітей ситуації розкривають одну із 17 навичок, яку вони мають опанувати в цьому віці. Кожну казку доповнюють вправи та завдання для закріплення навички.

Основні герої аудіоказок ― яскраві Іскорки Пум, Бринь, Жуж і Міо, які ще раніше стали улюбленцями дошкільнят завдяки ляльковому театру, розмальовкам і мультфільмам. Усі ці альтернативні інструменти розвитку створила команда експертів ЮНІСЕФ Україна за підтримки Міністерства освіти і науки України в межах платформи для розвитку дошкільнят НУМО: numo.mon.gov.ua

Аудіокнижка казок «Іскорки суперсил» ― це розвивальний інструмент, який залучає уяву, відчуття і слухове сприйняття дитини, а також допомагає батькам, опікунам і вихователям спробувати різні способи взаємодії з дитиною. Адже спільне слухання та читання казок зміцнює емоційний зв’язок між дитиною і дорослим, дає їм змогу краще пізнати одне одного.

Створювали казки українські письменниці Марія Артеменко, Настя Музиченко та Галина Ткачук під психологічним, педагогічним та літературознавчим супроводом Світлани Ройз, Соломії Бойкович та Тетяни Стус. Озвучили казки відомі українські матусі й татусі: Світлана Тарабарова, Тимур Мірошниченко, Катя Бльостка та Артем Логай.

Казка «Іскорки суперсил» ― це 17 навчально-розвивальних казок для дітей віком від 2 до 6 років. Казки через звичні для дітей ситуації розкривають одну із 17 навичок, яку вони мають опанувати в цьому віці. Кожну казку доповнюють вправи та завдання для закріплення навички. Основні герої аудіоказок ― яскраві Іскорки Пум, Бринь, Жуж і Міо, які ще раніше стали улюбленцями дошкільнят завдяки ляльковому

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский