Andrey Savenko

Андрій Савенко

Продюсер, Сценарист
Немає додаткової інформації.

Фільмографія

Матусин синок

2019, Кримінал

Трефова дама

2019, Детективи

Пірнальниця за перлинами

2018, Драми

Смертельний тренінг

2018, Детективи

Десять стріл для однієї

2018, Детективи

Серце жінки

2018, Мелодрами

Вчора. Сьогодні. Назавжди.

2016, Мелодрами

Два плюс два

2015, Мелодрами

Панночка і Хуліган

2017, Детективи

Холодний розрахунок

2014, Детективи

Тінь бабки

2015, Детективи

Мавр зробив свою справу

2016, Детективи