Yekaterina Kopanova

Катерина Копанова

Катерина Копанова
Родилась 26 мая 1985 года в Донецке; потом семья переехала в Севастополь.

\nРодители до пенсии были артистами Ансамбля песни и пляски Черноморского флота РФ.

\nВ 2006 году окончила ВТУ им. Щукина.

Фільмографія

Пірнальниця за перлинами

2018, Драми

Смертельний тренінг

2018, Детективи

Десять стріл для однієї

2018, Детективи

Любов як любов

2006 - 2007, Мелодрами

Троє в ліфті, не рахуючи собаки

2017, Детективи

Мишоловка на три персони

2017, Детективи

Три лані на алмазній стежці

2016, Детективи

Вбивство на трьох

2015, Комедії

Гонитва за трьома зайцями

2015, Комедії