Anatoliy Belyy

Анатолій Білий

Анатолій Білий
актер
Народився 1 серпня 1972 року в Брацлаві Немирівського району Вінницької області, Українська РСР, СРСР.

Заслужений артист Росії (2006). З 1998 року — актор театру імені Станіславського, де був зайнятий у спектаклях режисера В. Мірзоєва: «Приборкання норовливої» (Люченціо), «Дванадцята ніч» (Себастьян). У Театральному товаристві 814 грав у спектаклях Олега Меньшикова «Горе від розуму» (Загорецкий), «Кухня» (кухар холодного цеху) і «Демон» Кирила Серебренникова (Наречений, Ангел).

У 2003 році прийнятий в трупу Художнього театру.

Майстер спорту з акробатики, є навички у фехтуванні. Має сина Максима і доньку Вікторію.

Фільмографія

Сталевий метелик

2012, Детективи

Сніг та попіл

2015, Детективи

Щоденник вбивці

2002, Детективи

Найкрасивіша 2

2008, Мелодрами

Метелик (Сурдопереклад)

2018, Бойовики

Метелик

2018, Бойовики

Єлісейські поля

1993, Мелодрами