Aleksei Serebryakov

Олексій Серебряков

Олексій Серебряков
актер
Олексій Серебряков народився 3 червня 1964 року в Москві. Зніматися в кіно почав ще школярем. Закінчив Державний інститут театрального мистецтва ім. А.В. Луначарського (1986, майстерня О. Табакова) і працював актором у Сизранському драматичному театрі імені О.М. Толстого.

Актор Театру-студії під керівництвом О. Табакова (1986-1991). З вересня 2009 року актор театру «Ленком», грав у мюзиклі «Метро» театру «Московська Оперета» і в антрепризній виставі «Новий».

На початку 2012 року емігрував до Канади.

Фільмографія

Пілігрим

2019, Трилери

Десант

2000, Бойовики

Снайпер 2: Тунгус

2012, Бойовики

Мисливці за діамантами

2011, Детективи

Втеча

2005, Драми

Мисливці за караванами

2011, Драми

Піраммміда

2011, Бойовики

Смерть шпигунам

2007, Детективи

Ніч питань...

1993, Мелодрами

9 місяців

2006, Мелодрами

Діти Ванюхіна

2005, Драми

Зграя

2009, Бойовики

Зграя

2009, Бойовики

Спосіб вбивства

1993, Трилери

Пагорби і рівнини

2008, Мелодрами

ПiраМММiда (Сурдопереклад)

2011, Бойовики