Mikhail Politseymako

Михайло Поліцеймако

Михайло Поліцеймако
актер
Народився 7 квітня 1976 року у Москві. Мати — актриса Марія Поліцеймако, батько — актор Семен Фарада. Дід — актор БДТ Поліцеймако, Віталій Павлович. Вперше знявся в кіно у восьмирічному віці — у фільмі «Що таке "Єралаш"». Навчався в школі з математичним ухилом. Закінчив музичну школу за класом фортепіано. Закінчив РАТІ (ГІТІС) в 1997 році. У цьому ж році був прийнятий у трупу Російського академічного молодіжного театру (РАМТ)

Фільмографія

Пірнальниця за перлинами

2018, Драми

Три напівграції

2006, Драми

Служба довіри

2007, Кримінал

Закоханий агент

2005, Детективи

Готель "Президент"

2013, Мелодрами

У Росію за коханням!

2012, Комедії

День грошей

2006, Комедії

Девочки

2006 - 2008, Комедії