Aleksandr Robak

Олександр Робак

Олександр Робак
актер, продюсер, режиссер
Народився 28 грудня 1973.

Закінчив Ярославське державне Театральне училище, після закінчення якого зайняв своє місце серед акторів театру ім. В. В. Маяковського.

У кіно почав зніматися з кінця 1990-х років. З 2002 року став продюсувати власні фільми (спільно з Максимом Лагашкіним в утвореній кінокомпанії «Сінемафор»), в яких бере участь і як актор.

Дебютував як режисер у кінопроекті «Кімната загублених іграшок».

Фільмографія

Московські таємниці

2018 - 2019, Детективи

Хіромант

2005, Детективи

Грецький горішок

2018, Комедії

Золото Глорії

2014, Пригоди

Знайда

2009, Мелодрами

Знайда 3

2012, Мелодрами

Чужий у домі

2010, Драми

Ріка-море

2008, Комедії

Знайда 2

2011, Мелодрами

Танець горностая

2008, Кримінал

Порода

2002, Бойовики

Кімната загублених іграшок

2007, Детективи

Сніг на голову

2009, Мелодрами

Медовий місяць

2004, Кримінал