Aleksey Chadov

Олексій Чадов

Олексій Чадов
актер
Народився 2 вересня 1981 на околиці Москви, в Солнцево. Закінчив акторський факультет Театрального училища імені М.С. Щепкіна, (курс Селезньова Володимира Прохоровича, 2004).

Дебютував у картині Олексія Балабанова «Війна» (2002). За роль у цьому фільмі отримав приз Міжнародного кінофестивалю в Монреалі в номінації «Кращий актор».

З 2007 року — ведучий передачі «Pro — кіно» з Олексієм Чадовим на Муз-ТВ.

Фільмографія

Мертвий на 99%

2017, Бойовики

Кохання у великому місті 2

2010, Комедії

Чемпіони

2014, Спортивні

Кохання у великому місті

2009, Комедії

Ігри метеликів

2004, Драми

Чемпіони (Сурдопереклад)

2014, Спортивні

Танець горностая

2008, Кримінал

Граф Монтенегро

2006, Комедії