Aleksey Panin

Олексій Панін

Олексій Панін
актер
Народився 10 вересня 1977 року в Москві.

У шкільні роки активно займався водним поло, мріяв про професійний спорт. Але мама наполягла на вступі до РАТІ (ГІТІС). Грав у театрі студії В'ячеслава Спесивцева. Вже на першому курсі Олексій отримав запрошення від Гліба Панфілова на участь в картині «Романови. Вінценосна сім'я».

З інституту Олексій Панін пішов, не закінчивши його, але в кіно продовжує працювати.

Популярність прийшла після виконання ролі у фільмі Романа Качанова «ДМБ».

Фільмографія

Зірка

2002, Бойовики

Якщо нам доля

2009, Детективи

Оголошені в розшук

2008, Бойовики

Зграя

2009, Бойовики

Оголошено в розшук

2008, Бойовики

Зграя

2009, Бойовики

Безневинні створіння

2008, Сімейні

Девочки

2006 - 2008, Комедії