Inga Oboldina

Інга Стрєлкова-Оболдіна

Інга Стрєлкова-Оболдіна
Актриса, Сценарист
Інга Петрівна Оболдіна (Стрелкова; 23 грудня 1968, Киштим, СРСР) — російська актриса театру і кіно, заслужена артистка Російської Федерації (2011). Справжнє прізвище Гудімова, Оболдіна — творчий псевдонім, Стрєлкова — прізвище колишнього чоловіка.

Фільмографія

Гагарін. Перший в космосі

2013, Драми

Дорослі доньки

2015, Мелодрами

Мелодія кохання

2010, Детективи

Служба довіри

2007, Кримінал

Нові росіяни 2

2012 - 2014, Фантастика

Сільська комедія

2009, Комедії

Диригент

2012, Драми
Покупка