Aleksandr Drugov

Олександр Другов

Олександр Другов
Народився 27 березня 1960. У 1982 році закінчив Інститут країн Азії та Африки при МДУ. Автор романів «Паризький антиквар», «Зробимо це по-голландськи».

Фільмографія

Красуня і злодії

2019, Детективи

Ідеальний ворог (Чорне та біле)

2017, Кримінал

Маруся

2019, Мелодрами

Пригоди нотаріуса Неглінцова

2008, Детективи

Забута жінка

2017, Мелодрами

Котовський

2010, Пригоди

Друге повстання Спартака

2012, Пригоди

Медовий місяць

2004, Кримінал

Патруль

2006, Трилери