Andrew Smolyakov

Андрій Смоляков

Андрій Смоляков
актер
Народився 24 листопада 1958 року в Подольську. З 3-го курсу театрального училища імені Б.В. Щукіна перейшов в ГІТІС, в майстерню О.П. Табакова. Закінчив Державний інститут театрального мистецтва (1980, майстерня О.П. Табакова). У 1980-1982 роках — актор Московського драматичного театру ім. Н.В. Гоголя, у 1984-1986 роках — актор театру «Сатирикон», з 1986 року — Театр-студія під керівництвом О.П. Табакова.

Дебют у кіно — у фільмі «Цілуються зорі» (1977). Один з найбільш затребуваних артистів вітчизняного кіно, в його фільмографії більше сімдесяти фільмів.

Народний артист РФ (2004).

Фільмографія

Тренер

2018, Спортивні

Павук

2015, Детективи

Мосгаз

2012, Детективи

Шакал

2016, Детективи

Рух вгору

2017, Спортивні

Чемпіони

2014, Спортивні

Зоннентау

2012, Пригоди

Ігри метеликів

2004, Драми

Тренер (Сурдопереклад)

2018, Спортивні

Бігти

2011, Детективи

Рух вгору (Сурдопереклад)

2017, Спортивні

Чемпіони (Сурдопереклад)

2014, Спортивні