Yaroslav Boyko

Ярослав Бойко

Ярослав Бойко
актер
Народився 14 травня 1970 року у Києві.

Закінчив три курси Механіко-металургійного технікуму, два курси Київського театрального інституту ім. І.К.Карпенка-Карого і в 1995 році Школу-студію МХАТ, курс А.Б.Покровскої.

Працював у МХАТі. З 1995 року — актор Московського Театру-студії під керівництвом Олега Табакова.

Крім гри в театрі і зйомок у фільмах захоплюється боксом, фехтуванням, плаванням, футболом.

Одружений на хореографі Рамуні Ходоркайте, має двоє дітей — Максима та Емілію.

Фільмографія

Не в грошах щастя

2017, Мелодрами

Чоловік на годину

2014, Комедії

Повернися до Сорренто

2018, Мелодрами

Береги кохання

2013, Мелодрами

Домробітниця

2011, Комедії

Віддалені наслідки

2008, Детективи

Скарб

2007, Комедії

Чоловік для життя

2008, Комедії