Ivan Zhidkov

Іван Жидков

Іван Жидков
Народився 28 серпня 1983 року в Єкатеринбурзі. Закінчив Школу-студію МХАТ (курс Є. Каменьковича) у 2004 році. Дебютував у виставі театру п/к О.П. Табакова «Останні» (Петро). На сцені МХТ ім. Чехова дебютував в спектаклі «Ю» (Дмитро). Лауреат театрального фестивалю «Московські дебюти» за роль Миколки у виставі «Біла гвардія».

Фільмографія

Біжи! (Сурдопереклад)

2016, Бойовики

Біжи!

2016, Бойовики

Принц Сибири

2014, Комедії

Любов як любов

2006 - 2007, Мелодрами

Закоханий і беззбройний

2010, Комедії

Найкрасивіша 2

2008, Мелодрами