Mitya Labush

Дмитро Лабуш

Дмитро Лабуш
Актер

Родился 8 ноября 1985 года в Минске в актерской семье.

Янки Купалы до 2007 года.

В 2009 году окончил ВТУ им. М.С.Щепкина, курс Риммы Гавриловны Солнцевой (Бейлис В.М., Иванов В.Н.).

В 2010 году играл в Малом театре.

Фільмографія

Жінка його мрії

2016, Комедії

Билет на двоих

2013, Мелодрами

Між нами, дівчатами

2015, Комедії

Вірність

2017, Мелодрами

На безіменній висоті (Висота 89)

2004, Бойовики

Останній бій майора Пугачова

2005, Бойовики

Команда вісім

2011, Пригоди

Хранителі мережі

2010, Бойовики