Vitaliy Sirenko

Віталій Сіренко

Віталій Сіренко
Родился 9 ноября 1981 г. в Киеве. Выпускник Киевского национального университета культуры и исскуств по специальности - менеджер шоу-бизнеса. Генеральный продюсер кинокомпании "Фильм Стрим".

Фільмографія

Дідусь

2016, Мелодрами

Мій коханий привид

2017, Комедії

Забудь мене, мамо!

2016, Мелодрами

Помічниця

2018, Мелодрами

Жінка його мрії

2016, Комедії

Вчора. Сьогодні. Назавжди.

2016, Мелодрами

Мій кращий ворог

2017, Детективи

Шлях крізь сніги

2017, Детективи

Троє в лабіринті

2018, Мелодрами

Три дороги

2016, Мелодрами

Два плюс два

2015, Мелодрами

Зведені сестри

2016, Мелодрами

Листи з минулого

2016, Детективи

Забута жінка

2017, Мелодрами

Сьомий гість

2018, Детективи