Evgeniya Kryukova

Євгенія Крюкова

Євгенія Крюкова
Народилася 11 червня 1971.

Навчалася в Московському архітектурному інституті, деякий час працювала художником у театрі Спесивцева.

Закінчила Студію при Театрі ім. Моссовета у 1994 році.

З 1993 року — актриса Театру ім. Моссовета.

Заслужена артистка Росії (2005)

Фільмографія

Бандитський Петербург: Барон

2000, Кримінал

Бабуся при надії

2011, Мелодрами

Мар'їна роща

2013, Детективи

Петербурзькі таємниці

1994 - 1995, Драми

Майор Вєтров

2007, Бойовики

Відьма

2006, Жахи

Золотий ключик

2008, Комедії