Galina Polskikh

Галина Польських

Галина Польських
актриса
Галина Польських народилася 27 листопада 1939 року в Москві. Її батько загинув на фронті під час Великої вітчизняної війни, мати померла від тифу. Дівчинка з восьми років жила з бабусею. У 1964 році Галина Польських закінчила ВДІК (майстерня С. А. Герасимова і Т. Ф. Макарової) і стала актрисою Театру-студії кіноактора. Дебют у кіно відбувся в 1962 році, у фільмі режисера Ю. Ю. Карасика «Дика собака Дінго».

Фільмографія

Контргра

2011, Драми

Американський дідусь

1994, Комедії

Ринг

1973, Детективи

Ми помремо разом

2004, Драми

Аз і Ферт

2001, Комедії

Метелики

1991, Кримінал