Victoria Poltorak

Вікторія Полторак

Вікторія Полторак
Народилася 18 листопада 1980 року в Ульяновську. Закінчила Ульяновський державний університет, факультет культури і мистецтва, акторське відділення. Два роки пропрацювала в Ульяновському обласному драматичному театрі. Займалася в спортивному клубі, була інструктором з фітнесу. Переїхала до Москви з Ульяновська в 2004 році.

Фільмографія

Ніж у серце

2019, Детективи

Морозов

2007, Детективи

Продається кішка

2012, Мелодрами

Відігрій моє серце

2016, Мелодрами

Нерівноправний шлюб

2012, Драми

Тільки повернись!

2008, Драми

Біле полотно

2008, Бойовики

Циганка

2019, Драми

Одного разу в провінції

2008, Для дорослих